Welkom op mijn website

bleij-fotografie.nl


 

 Foto van de maand December 2023  

(Vrij Onderwerp)

Hier komt elke maand de foto te staan die ik op de fotogroep heb laten zien. met de opdracht wat voor die maand was gepland

Vlinder Morpho Menelaus


 


 Het 9 Maanden project

April 2023 Thema: Close Up

 

 Hallo bezoeker

 

Leuk dat je op mijn site komt kijken.

Deze site is op 10 Mei 2015 online gekomen.

De bedoeling van deze site is dat ik de bezoeker graag wil laten zien en lezen wat ik zoal met mijn hobby fotografie doe.

 Op de site kan je een berichtje achter laten in het gastenboek.

Ook zal er op de voor pagina een foto komen te staan die ik die maand op de fotogroep heb laten zien. en zal er ook bij zetten of het een vrij onderwerp of een verplicht onderwerp met daarbij het onderwerp voor die maand. En er komt ook een foto te staan van het 9 maanden project dat we op de fotogroep hebben, en zal daarbij ook het onderwerp plaatsen met wat we voor die maand hadden.

Op het tabblad Agenda kun je kijken wat ik allemaal komend jaar ga doen, maar ook de agenda van de fotogroep zal er ook in staan, zodat je kan zien wat er bij de fotogroep te doen is.

Er loopt ook een lichtkrant bovenaan dit scherm. Daar zal ik in  zetten wat er komen gaat, zoals foto van de maand op de fotogroep.

Maar ook uitstapjes die ik ga maken, een soort agenda dus.

Maar ook een melding kan er komen te staan.

 

En onder het Tabblad contact kun je een contactformulier vinden voor het geval je een vraag aan mij wilt stellen, maar ook mijn contact gegevens kun je daar vinden.

 

Ik zal ook foto's plaatsen zodat jullie ook kunnen zien wat ik zoal maak.

En ik zal indien mogelijk er ook een klein verslag bij zetten.

 

Ik wens jullie daarom ook veel kijk en lees plezier

 

Walter Bleij